HTML

Horvát Gasztronómia Budapesten

Vajon hol találhatunk normális szerb-horvát konyhát Budapesten??..vigyázz nem minden az aminek látszik!

Friss topikok

Linkblog

Il Treno avagy Montenegrói étterem a Blahánál?

2010.11.06. 16:11 akvell

A Cevapi-teszt első eredményei itt olvashatók étteremre lebontva:

  • Il Treno

Lássuk csak, végülis ehető, sőt még finom is az a Csevap, amit az Alle-s Il Treno-ban adnak, de én inkább grillezett darálthúsnak nevezném. Tehát amit ott adnak, az NEM CSEVAP:)..persze hozzáteszem, hogy már két alakolmmal is ettem ott, tehát tényleg finom étel.

  • Monetenegró-i étterem

Blaha Lujza tér gyöngyszeme a volt éjjel-nappali gyros-os helyén kialakított kis étterem. A szakács valóban szerb, sőt a hely a budapesti szerb közösség egyik találkozóhelye lett. Cevapi u lepinji-t is árulnak, ami nagyon finom...kivétel a lepény. Lehet Montenegróban nem szokás a cevap zsírjában megpirítani a lepényt, de mit mondjak..ez úgy igazán finom:)

  • Castro Bistro

Nenadic szakács úr zseniálisan csinálta a szerb-horvát ételeket még mikor a Ráday utcában volt a bisztró. Azonban, mióta a Madách térre költözött én kétszer is kipróbáltam a szokásos Cevap-Luk-Ajvar és pommes kompozíciót és egyszerűen nem volt jó íze. A másik dolog amit nem értek, hogy miért kell sajnálni azt az ajvárt, ha már egyszer külön fizetünk érte.

Gyuri Bácsi Grill étterme a következő cél..ott régen nagyon finom csevapot adtak, remélem a felújítás után is maradtak az ízek. Egy baj van ezzel az étteremmel (nincs messze egy másik kedvenc helyemtől, a Tacos Locos-tól), hogy mikor odamentem az elmúlt 4 hónapban mindig zárva volt. Vasárnap zárva egész nap, hétköznap csak este 6-7 felé nyit ki és szombaton is csak vacsorázni lehet...

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csevapcsicsi.blog.hu/api/trackback/id/tr252428617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tío · http://legozz.tumblr.com/ 2011.02.18. 10:23:14

elsőzni ér? :)

Gyuri Bácsi Grillje valahol a Dob utca - körút környéken van?

akvell 2011.02.18. 12:16:56

@tío: Kertész utca 33, asszem..

tío · http://legozz.tumblr.com/ 2011.02.26. 09:47:50

Ezt a helyet ismered? volt már tesztelve?

Szerb Vendéglő - V.ker, Nagy Ignác utca 16.
www.szerbvendeglo.hu/etlap-szerb/

akvell 2011.04.11. 14:19:44

@tío: az lesz a következő, de azóta volt 3 új teszt...csekkold:)
süti beállítások módosítása