HTML

Horvát Gasztronómia Budapesten

Vajon hol találhatunk normális szerb-horvát konyhát Budapesten??..vigyázz nem minden az aminek látszik!

Friss topikok

Linkblog

Gyuri Bácsi és néhány próbálkozás

2011.04.11. 11:33 akvell

  • Red Rooster, avagy a Kakas

5 perc séta a Moszkva térről és eljutunk a Kakasba, ahol egy egész korrekt cevap utánzattal találkozhatunk. Kicsit más az ízesítése, sok benne a kakukkfű, amit egyébként egyáltalán nem is kéne használni, de a lényeg, hogy ehető..sőt, mivel nagyon jó a hasábburgonya még azt is kijelenthetem, hogy egy jót ettünk. Ha a hely vezetősége nem vette volna le a sörlapról az egyetlen sör típust, ami a helyet különlegessé tette (Bombardier-t mértek csapolva) még azt hiszem járnék is oda esténként néha-néha.

  • Champ's

Na igen, ők is büszkén jelentetik meg az étlapon, hogy szerb ételkülönlegességgel várnak minket, és persze sok-sok TV-vel és sportcsatornával. Amúgy 2 perc sétával át is juthatunk ide a Red Rooster-ből, tehát az Erőd utcai sörözőről van szó. Itt NE EGYÜNK CSEVAP-ot, csak ha nem tudjuk milyen is az igazi. Ez az étel sokkal inkább hasonlít a csabai sült kolbászhoz mustárral, mint a bosnyákok által kínált darált-húsos vaslapon sült tengerparti, vagy éppen Neretva völgyi kedvencünkhöz (akinek nem inge nem vegye magára, nekem az):)

  • Gyuri Bácsi Grill étterme

Végre valahára 1,5 év várakozás után eljutottam Gyuri Bácsihoz, volt itt felújítás, új emeletrész, de az étlap maradt a régi, sőt Gyuri bácsi még mindig saját kezűleg szolgálja fel az ételeket. A csevapcsicsi finom itt még mindig, bár meg kell, hogy említsem az emlékeimben élt 3évvel korábbi látogatás alkalmával kóstolt étel jobb volt. Minden várakozásom ellenére, azt kell, hogy mondjam még mindig a Montenegro-i étterem a legjobb az eddig próbált helyek közül..tehát irány a Blaha.

Gyuri Bácsi Grill - Cevap, ajvar i luk

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csevapcsicsi.blog.hu/api/trackback/id/tr32816601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása